Alina L – Singapore & Koh SamuiAlina L – Singapore & Koh Samui

Asa cum am promis va trimit cateva randuri despre vacanta noastra Honeymoon in Singapore si Koh Samui.
In primul rand desi initial ne-am gandit la Caraibe pentru luna de miere, ne bucuram ca am ales aceste destinatii la recomandare dumneavoastra.
In Singapore am vizitat in fiecare zi cate ceva: Gradina Zoologica, Acvariul, Gradinile Gardens By The Bay, totul aici este la superlativ. Ne-am deplasat foarte usor cu metroul si cand am ramas fara optiuni de transport ( foarte rar) am folosit taxiul.
Koh Samui ne-a surprins mai ales pentru ca noi am vizitat Insula Phuket acum 2 ani. Ne-a placut mult mai mult in Koh Samui. Este poate cea mai autentica insula din Thailanda si nu creeaza ca in alte locuri senzatia de “industrial”. Se mananca foarte bine in centru la restaurantele lor specific.
Vegetia este luxurianta iar acest lucru pe langa avantajul evident de frumusete creaza un mic dezavantaj pentru plaje, adica daca ploua sau e vant toata vegetatia e in apa si pe plaja. Noua ne-a placut, ne-a creat senzatia de plaja pustie☺. Am facut o excursie la Parcul Maritim cu catamaranul, pe care o recomandam din suflet. Ne-a placut atat de mult incat a doua zi am mers cu schi jet-uri inchiriate. A fost o vacanta de vis din toate punctele de vedere. Recomadarea facuta pentru hoteluri a fost excelenta.
Multumim Echipei Triptailor pentru aceasta vacanta si promitem sa va recomandam cu caldura pe viitor.