Andreea U – ChinaAndreea U – China

Buna, iti multumesc pentru mesaj.
Da, am revenit cu bine din programul minunat organizat de voi. Ne-am simtit foarte bine mai ales ca vremea a tinut cu noi toata vacanta.
La intrebarea ta ce mi-a placut cel mai mult, cred la Guilin. Desi toate locatiile au fost foarte frumoase Marele Zid sau Armata de teracota. Insa Guilin totusi a fost locul care m-a fermecat cel mai tare datorita peisajelor pe care nu am cuvinte sa le descriu.
Ghizii in toate locatiile au fost deosebit de atenti si bine pregatiti. Desi unii din ei vorbesc o limba engleza de multe ori de neinteles. Totusi acest lucru a creat in cateva randuri momente amuzante. Mi-a placut foarte mult hotelul din Shanghai. Iar calatoria cu trenul pe timpul noptii desi initial m-ai avertizat ca nu este poate cea mai placuta experienta, cred ca ai fost tu prea precauta. In realitate nu am simtit nici cel mai mic discomfort, totul fiind excellent.
In sfarsit vreau sa iti multumesc din partea noastra pentru aceasta vacanta si sa te rugam sa ne trimiti o oferta pentru Vientam pentru anul viitor in aceiasi perioada.