Andrei A – MaldiveAndrei A – Maldive

Buna Christiana,

Multumesc mult pentru grija si pentru email. Vacanta a fost una de vis, ne-a depasit cu mult asteptarile. Iti trimit mai jos cateva ganduri care m-au impresionat foarte mult:

1) Aterizarea in Maldive e incredibila. Cel mai apropiat continent e la 1h+ de zbor cu avionul, practic aterizezi pe o mica insula artificiala din mijlocul oceanului, creata special pentru a fi aeroport. Capitala/orasul principal e mai mica decat insula aeroportului. E un culture-shock cand vezi ca nu exista masini si tot transportul se face cu speed-boaturi.

2) Resortul in sine e superb. Mancarea, la fel. Am ales bine casa pe plaja (dupa cum se vede privelistea in una din poze), nu cred ca as fi vrut sa stam la ocean-villa. Parea ca este mai anost peisajul de acolo (plus ca erau relativ departe de plaja si restaurante). 🙂

3) Desi e o insula foarte mica, poate mai mica decat un Mall din bucuresti ca suprafata desfasurata, nu ne-am plictisit. In bar, spre exemplu, au diverse jocuri oferite gratuit. Au si un game-room cu fotbal de masa, sau PS4/wii, etc. Mancarea a fost exceptionala. Rar am vazut asa ingrediente de calitate. 🙂 Se vede in una din poze un peste ton proaspat de exemplu.

4) Pare sa fie manageriat mai mult un resort de familie decat un lant de resorturi. In fiecare zi incercau sa vina cu noi idei de activitati, construiau chestii pe acolo, faceau sculpturi din nisip, veneau cu noi idei pt bufeturi, etc. Totul fara sa te deranjeze in vreun fel. Iar toti angajatii trec pe langa tine si spun “Hello, how are you? :)”

5) Am fost de revelion, iar cina si programul au fost foarte interesante. Diverse tipuri de bucatarii: asiatic, arab, indian, peste, salate si “main dishes”. Toate autentice, pregatite de oameni din fiecare din locurile astea in parte (si exceptionale). Ca sa punctez mai mult la 4 – au avut si diverse programe artistice in care angajatii lor au pregatit diverse dansuri, au cantat la tobe, etc – totul creat ca divertisment, au distrat pe toata lumea – dupa care au adus un DJ.

Multumim mult inca o data,

Andrei