Georgiana S – Costa RicaGeorgiana S – Costa Rica

Iata ca a venit si ziua in care am descoperit Paradisul pe Pamant! O regula general valabila este faptul ca atunci cand aterizezi intr-o destinatie noua, necunoscuta si misterioasa te izbeste mireasma locului, o mireasma care te va urmari pe tot parcursul calatoriei. In cazul meu, imediat ce am aterizat am simtit cum un aer proaspat si curat imi umple plamanii. Nu am putut sa ma satur de el pe toata durata vacantei. Inca ii duc dorul 🙂

Nu dupa mult timp am aflat ce inseamna cu adevarat Pura Vida. Ospitalitatea si amabilitatea localnicilor, frumusetile naturii si aerul curat, traditiile si obiceiurile, siguranta si buna dispozitie, toate acestea mi-au aratat ce este Viata Pura.

Tara fiind destul de mica, am preferat sa ne cazam intr-un singur loc si sa-l consideram ca baza de plecare pentru toate excursiile pe care le-am facut. Hotelul Andaz este unul dintre hotelurile care te face sa exclami inca din parcare “WOW!”. Este situat exact in mijlocul padurii tropicale, unde in fiecare zi ne-am bucurat de prezenta maimutelor, lenesilor si simpaticilor ratoni.

Am pornit intr-una din zile catre maiestosul Vulcan Arenal, una dintre emblemele acestei mici si fascinante tari. Odata ajunsi la poalele acestui colos am simtit energia lui din cap pana in picioare. Ne-am simtit atat de mici, dar totusi cu o pofta de viata incredibila.

In Costa Rica nu poti muri de foame 🙂 mancarea este accesibila si foarte fresh, ideala pentru cei care isi doresc sa manance sanatos.

Nicaieri in lume nu am intalnit oameni atat de prietenosi si zambitori. Am interactionat destul de mult atat cu personalul hotelier, dar si cu localnicii si pot sa zic ca m-am imbolnavit instantaneu de Buna Dispozitie.

As recomanda aceasta destinatie atat familiilor, cat si celor cu spirit mai aventurier. Exista nenumarate modalitati de ati petrece timpul incat iti vei dori sa iti prelungesti concediul cu inca jumatate de an.

Concluzie: Recomand!!!