Marian B – ThailandaMarian B – Thailanda

A fost o vacanta mult dorita si indelung planificata, un vis minunat, in cele din urma implinit! M-am simtit foarte bine, atat in Bangkok, cat si in Pattaya, hotelurile foarte bine alese in ambele locatii, foarte bine situate.

Oamenii au fost mereu super draguti peste tot unde mergeam, mereu amabili si zambitori, intarind denumirea Thailandei drept “tara zambetelor”. Mancarea a fost extrem de buna, aveau desigur si numeroase ciudatenii “exotice” expuse pe tarabe, cum ar fi scorpioni sau viermi, dar m-am rezumat doar la facut fotografii J

Trasferurile au decurs excelent, mereu punctuale, nu aveai cum sa nu te descurci, plus ca ti se oferea asistenta in cele mai mici detalii. La final, sederea in Bangkok pentru o noapte nu a pus nici un fel de problema, hotelul a fost super frumos, ingrijit, curat si foarte aproape de aeroport, oferind gratuit transferul la plecare.

M-am plimbat pe jos foarte mult, am incercat sa cuprind tot ce era mai important in ambele locuri, vremea a fost excelenta, insa timpul din pacate insuficient pentru cata frumusete au de oferit aceste doua locatii.

Anul viitor as vrea sa incerc Mexic, imi doresc mult sa vad Chichen Itza!