Simona N – PeruSimona N – Peru

Am revenit aseara din excursia in Peru. Iti trimit si cateva poze din cele pe care am reusit sa le descarc in aceasta dimineata, iti mai trimit pe saptamna viitoare si altele.
Desi inca nu s-au asezat gandurile, am zis ca mai bine iti scriu azi pentru ca altfel poate nu o sa mai am timp☺ insa nu prea stiu de unde sa incep. A fost o experienta uimitoare. Nimic din ce am vazut pana acum, cu totul de la obiective turistice, oameni, mancare, peisaje. Ne-a placut totul.
La Machu Picchu a fost exact asa ca in poze, parca nici nu imi venea sa cred cand am ajuns. Mi-a placut foarte mult Cusco, desi am avut mici dificultati cu altitudinea ( dureri de cap si stare de oboseala), insa nimic serios asa cum citisem inainte sa plec. Multi spune ca tine si de conditia fizica insa nu prea ma laud la capitoul asta si totusi am fost relative ok.
Lima mi-a placut foarte mult, aerul colonial si piesa de rezistenta muzeul.
Croaziera pe Lacul Titicaca ….. o alta lume, ai momente in care nu vezi tarmul de loc in nici o directie si la un moment data par insulele de stuf Uros. Foarte interesant.
Ce sa spun m-a impresionat foarte tare excursia asta, Peru este o tara diferita fata de alta tari din America de Sud pe care le-am vizitat. A meritat tot efortul de a ajunge acolo.
Ghizii de la agentia locala foarte buni si foarte foarte politicosi si prietenosi, chiar ne-au impresionat.
Multumim, revin cu alte detalii si fotografii. Te pup si iti multumim pentru aceasta vacanta deosebita.